Évtizedes tapasztalatunk szerint 500M Ft-os árbevétel felett a cégek potenciálisan veszélyeztettek az ipari kémkedés és a lehallgatás terén. A biztonsági audit során felmérjük, milyen kockázatokat rejt cége és átvizsgáljuk a kritikus helyiségeket. Ügyfeleinktől kapott visszajelzések szerint egy ilyen audit minden esetben megéri számukra: ha találunk lehallgatásra utaló jeleket, akkor egyértelműen. De ha vizsgálataink nem mutatnak ilyen szándékot, az átvizsgálás akkor is megérte nekik, hiszen megnyugodhatnak, illetve tudják, hogy más területen keressék az információszivárgás módját.

Ha az átvizsgálás eredménye pozitív, az eszközt eltávolítjuk és technikai úton jóval bonyolultabbá tesszük egy újabb mikrofon elhelyezését vagy információk más úton való szivárgását. A külső fél számára teljes csendet egy ún. védett tárgyaló biztosítja: a távolról irányított lézermikrofonok ellen is védő, rendszeresen felülvizsgált és megfelelő használati protokollal ellátott helyiségben garantáljuk Önnek a szakmai beszélgetésekhez szükséges nyugalmat, hogy terveit, ötleteit, gondolatait azokkal, és csak azokkal ossza meg, akiket erre érdemesnek talál.
A technológia fejlődésével egyre több mind az ipari hírszerzési, mind az elhárítási lehetőség. Ügyfeleink körében gyakori, hogy egy adott területen való együttműködés után, meggyőződve szakértő hozzáállásunkról, olyan bizalom alakul ki, ami lehetővé teszi, hogy más, kritikus fontosságú biztonsági kérdésekben is figyelembe vegyék véleményünket.

Hogyan ne hallgassák le a tárgyalónkat?

Nincs olyan céges tárgyaló, ahol ne hangoznának el olyan mondatok, melyekből mások profitálhatnak. Néhány óvintézkedést betartva azonban nagymértékben csökkenthetjük az érzékeny információk kiszivárgásának esélyét. Ősidők óta közhely, hogy az információ hatalom, a 21. században pedig ez minden korábbinál jobban így...

Tovább

2000. Szentendre, Petyina u. 12.
Tel: +36-30-944-1636