A Diracom tevékenysége sok esetben haditechnikai szolgáltatásnak minősül. Azon kevés cégek közé tartozunk ma Magyarországon, amely rendelkezik a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal haditechnikai osztályának hatósági engedélyével.

Hitelességünre és munkánk minőségére garanciát jelent továbbá, hogy engedélyeinket az Alkotmányvédelmi Hivatal kétévente, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal pedig ötévente felülvizsgálja és megújítja.

Munkavégzésünkhöz szükséges hatósági engedélyünk INNEN tölthető le.

Folyamatosan figyeljük a nemzetközi trendeket, otthon vagyunk a legújabb technológiák alkalmazásában. Képezzük magunkat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

A Selcom Security csapata nem csak szakmabeliekből, hanem olyan fejlesztőmérnökökből és volt titkosügynökökből áll, akiktől a lehallgatásmentesítés minden aspektusát meg lehet tanulni. Képzésükön a piac egyik legkorszerűbb készülékének használatát sajátítottuk el, valamint megismertük a napjainkban legnépszerűbb lehallgatási módszereket, trükköket.

Kestrel TSCM a világ egyik vezető információvédelmi specialistája. Talán nem túlzás állítani, hogy professzionális szoftverük a piac egyik legjobbja. A képzés során elsajátíthattuk a szoftver működését, és bár egy jóideje alkalmazzuk munkánk során, meglepően sok új funkció használatát tanulhattuk meg. 

Vegye fel a kapcsolatot, most!
Tel: +36-30-944-1636