A távfelügyeletek örökös problémája, hogy a jelzés a felügyelt objektumból, legyen az iroda, ház vagy lakás, milyen úton és technikai megoldással jut el a járőröket irányító diszpécserhez. Kezdetben a vezeték elvágásával könnyen blokkolható telefonhálózatot alkalmazták jelzésátvitelre, majd a megoldás a nehezen zavarható rádiófrekvenciás adatátvitel lett. Időközben elindult a mindenhol jelenlévő GSM hálózat egyszerű, külön hálózat építését nem igénylő alkalmazása, viszont ma már könnyen rendelhetők az interneten olyan blokkoló eszközök, amelyek mindenféle szaktudás nélkül megakadályozzák, hogy a betörésre kiszemelt objektumból jelzés induljon a központi ügyeletre. Sajnos, a piacon sok cég ezt a kockázatot nem fedi fel, miközben a szerződésükben csak akkor vállalnak felelősséget, ha a jelzés beérkezett a központba.

A megoldás a NetMS rendszer

A könnyen blokkolható, GSM adatátviteles félmegoldások, az ügyfelek tájékozatlanságát sajnálatosan kihasználva, még mindig nagy számban vannak a piacon. Biztonsága miatt a Diracomnál mi továbbra is az aprólékosabb munkát igénylő, de jóval megbízhatóbb rádiós technológiát alkalmazzuk – a modern internetes eszközökkel továbbfejlesztve: ez a NetMS rendszer. A szolgáltatás a rendszerüzemeltetési költségekkel miatt havidíjas alapú, díja rádióadónként és a 3-5 éves futamidőtől függően 2-3,2 EUR + ÁFA/hó. A futamidő lejárta után a havidíj a rendszerköltségekre korlátozódva lecsökken.
2-3,2 EUR+ÁFA/HÓ

Hogyan ne hallgassák le a tárgyalónkat?

Nincs olyan céges tárgyaló, ahol ne hangoznának el olyan mondatok, melyekből mások profitálhatnak. Néhány óvintézkedést betartva azonban nagymértékben csökkenthetjük az érzékeny információk kiszivárgásának esélyét. Ősidők óta közhely, hogy az információ hatalom, a 21. században pedig ez minden korábbinál jobban így...

Tovább

2000. Szentendre, Petyina u. 12.
Tel: +36-30-944-1636