A védett tárgyaló, mint presztízsberuházás

Egy cég számtalan presztízsberuházást végezhet imázsa – vélt, vagy valós – javítása érdekében, a védett tárgyalóknak azonban ennél sokkal fontosabb szerepük lehet.

Cégünk régóta foglalkozik védett tárgyalóhelyiségek kialakításával. Ennek kétféle változatát kínáljuk ügyfeleinknek: a passzív árnyékolással ellátott, illetve az aktív védelemmel kialakított helyiségeket.

A passzív védelem lényege, hogy a rendszer a teljes frekvencia-spektrumban meggátolja a rádiófrekvenciás jelek kijutását a védett területről. Ebben partnerünk az Abaton Kft., a világ vezető árnyékolástechnikai cégének hazai képviselője.

Az aktív védelem a külső lehallgatást technikai eszközök alkalmazásával gátolja meg. Azok a cégek, ahol roppant súllyal bíró információk keletkeznek, előbb-utóbb megértik azt, hogy szükséges egy olyan tárgyaló, ahol nem képesek lehallgatni az ott folyó megbeszéléseket. Az információbiztonságon felül egy ilyen tárgyaló megléte azt is sugallja a partnerei felé, hogy „nekem fontos a saját biztonságom, de a tied is, mert ilyen helyiségben tudok veled tárgyalni a közös üzleti ügyeinkről”. A védett tárgyaló kialakítása már csak ilyen szempontból is egy megtérülő presztízsberuházás.